Notícies

Concert Festa Major de El Cogul (05-05-2013)

Un any més i ja en són quatre, vam tornar a Cogul amb les energies renovades i amb la il·lusió de sempre. Aquest any com a novetat, vam afegir una ballada de sardanes per al públic assistent, sumada als ja habituals concert, processó i missa.

Nou logo!

Us presentem el que serà el nou logotip de la formació d'ara endavant! Donem les gràcies especialment als nostres assessors d'imatge, la Noelia i el Carlos pel seu treball.

Concert-Festa de les Àguedes a Llardecans (10-02-2013)

L'Associació de Dones de Llardecans van poder gaudir d'un repertori preparat curosament per a l'ocasió amb el que van ballar i s'ho van passar d'allò més bé!

Concert a l'Oratori dels Dolors (23-09-2012)

Coincidint amb la festa del Casc Antic Obert, Ponent Brass va tenir l'ocasió de poder participar en la cloenda d'aquesta. Amb el seu ritme i un repertori ple de cançons molt conegudes, el públic assistent va poder gaudir d'un moment musical molt íntim a l'Oratori dels Dolors.

Boda a les Caves de Raïmat (12-05-2012)

Ponent Brass va participar el passat dia 12 de maig de 2012 al casament d'en Ramon i l'Eva a les Caves de Raïmat. Gràcies al repertori tan variat del que disposem, la gent invitada i sobretot els nuvis, van poden gaudir d'un ambient molt agradable mentre anaven conversant i menjant els aperitius que el restaurant havia preparat per l'ocasió.

 

Els hi desitgem molta sort i moltes felicitats!

Notícies

Proper Concert!

 

El proper dia 25 de març a les 8 del matí, estarem presents a la processó de divendres Sant a Alpicat. Us hi esperem!